Imma Aguilar

Imma Aguilar impulsora del Coctels & Net.

Inma AguilarImma Aguilar (@immaaguilar) forma part de l’equip organitzador de còctels & Net – MAD i ha impulsat el “còctels & Net”, esdeveniment social amb el qual conclouran les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC.

Imma Aguilar és Periodista | Assessora de comunicació política i electoral | Professora en màsters de comunicació
Periodista i assessora internacional especialitzada en estratègia general i de comunicació pública.
Desenvolupa la seva activitat en l’àmbit parlamentari, institucional, polític i electoral, prestant els seus serveis a partits polítics, candidats, empreses, governs, institucions, organitzacions socials i grups d’interès.

En l’àmbit polític s’ha exercit com a assessora política i de comunicació en partits i institucions parlamentàries, a més de la direcció de campanyes i en equips d’accions electorals.

Analista i articulista en mitjans de comunicació sobre comunicació i estratègia política.

Participa en activitats formatives i investigadores en l’àmbit universitari, en màsters a Espanya i Llatinoamèrica en l’àmbit de la mobilització, els moviments socials i activoismo, campanyes electorals i comunicació política i parlamentària.

És llicenciada en Ciències de la Comunicació, compta amb un Màster en Direcció de màrqueting i comunicació i un Magisteri en Comunicació Audiovisual.

La podeu trobar:

Linkedin: https://es.linkedin.com/in/immaaguilar

-->