Emma Giné, ponent Taula 5: “Dones comunicant a la Xarxa”

Emma GinéEmma Giné (@emmaginepro) és consultora de comunicació i estratègia digital, amb més de quinze anys d’experiència treballant en agències de comunicació, empreses privades, institucions públiques i entitats culturals.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, té dos postgraus en Social Media Management, Content Management i Community Management, amb els quals va completar la seva formació seguint la seva passió pel món digital i les possibilitats que aquest obre a la comunicació.

Està especialitzada en disseny, desenvolupament i implementació de plans estratègics digitals i en la creació de continguts de marca per als diferents mitjans socials.

En la passada edició, va impulsar el Còctels & Net, esdeveniment social amb què van concloure les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/emmagine

Twitter: @emmaginepro

-->