Mireia Ranera

Mireia Mireia Ranera modera la taula Dones emprenedores liderant la transformació digital

Sòcia i directora d’ Íncipi, consultoria d’innovació i transformació digital (www.incipy.com)

Mireia Ranera (@mranera) és emprenedora i directiva amb més de 20 anys d’experiència en la gestió d’equips i àrees de negoci relacionades amb Internet, Xarxes socials Corporatives, Digital Employer Branding, Innovació en RRHH, Digital internal communications…

Ha liderat projectes d’innovació digital de transformació digital en RRHH per a importants empreses nacionals i multinacionals.

Va ser fundadora de Secretariaplus.com i Directivosplus.com,i directora de Marketing a Adigital, Associació Española de l’Economia Digital.

És sòcia-fundadora de: Inesdi, Digital Business School, womenalia.com (1ª xarxa social de dones professionals), Indigital Advantage (headhunting de perfils digitals), Incube (incubadora de projectos digitals)
Escriu al Blog “Líderes Digitales” de Expansión.com i al blog mujeresconsejeras.com guardonat amb el Prem Plata Blogosferarrhh 2012, al millor blog en l’àmbit dels RRHH i desenvolupament de persones. 

 
-->