Esperanza Ibáñez Lozano

EsperanzaEsperanza Ibáñez organitza #WomanLiderTIC 2016

Esperança Ibáñez serà coordinadora de la taula “Dones liderant start-ups TIC” a les segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.

Esperança Ibáñez és llicenciada en dret i diplomada en Estudis Empresarials a l’ICADE, així com diplomada en Estudis Polítics i Constitucionals al Centre d’Estudis Polítics i Constitucionals (CEPC). També ha realitzat el programa Executive MBA en l’Institut d’Empresa.

Ha estat assessora parlamentària al Senat, directora del Gabinet del Secretari d’Estat d’Assumptes Constitucionals i Parlamentaris, directora adjunta del Gabinet del Ministre de Justícia i analista sènior de Polítiques i Afers Públics a Google.

Actualment, treballa com Mànager de Polítiques i Afers Públics a Google Espanya i Portugal.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/esperanza-ibáñez-lozano-29800650

-->