María Ripoll

Maria RipollMaria Ripoll (@idelfonsaambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

En l’edició  2015 va coordinar la taula “Dones liderant projectes en xarxa” en el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. Les ponents participants eren dones que utilitzen de forma intensiva les xarxes per aconseguir l’èxit dels seus projectes o bé lideren projectes que necessiten les TIC i les xarxes per a la seva implementació.

Maria Ripoll és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i s’ha format posteriorment en Disseny i desenvolupament de Sistemes Interactius Multimèdia, Formació de Consellers Professionals i Creació de guions professionals. Ripoll desenvolupa la seva trajectòria professional en l’àmbit de la comunicació digital i la narració, la creació de continguts multimèdia i la narració corporativa. En definitiva, es tracta d’ajudar a les empreses a connectar amb els seus usuaris i usuàries mitjançant noves narratives.

Des de 2008, Ripoll forma part del projecte Escritura Profesional, un servei d’estratègia i creació de contingut digitals que connectin amb els usuaris mitjançant històries. També és professora del postgrau en Inbound Marketing & Branded Content de l’Escola de Negocis de la Innovació i els Emprenedors i sòcia de l’empresa d’ecommerce de cuina Lecuine.

Al 2011, va ser considerada una de les 100 dones amb talent digital per Well Community.

Twitter: @idelfonsa

LinkedIn: https://es.linkedin.com/in/mariaripollcera/es

-->