Irma Jimenez

Irma Jimenez

La temàtica d’aquesta taula tractarà sobre “Dones liderant l’economia digital. Evolució i tendències de l’economia digital des de la perspectiva de gènere. Oportunitats d’èxit.

Les ponents seràn dones directives d’empreses referents en l’àmbit TIC.

Aquí teniu la biografia de la coordinadora de la taula, Irma Jimenez

- Té un càrreg a Hewlett-Packard de directora d’assuptes Corporatius per a la península Ibèrica y França, i de “Professor Executive Education on Lobby and Advocay” a IE Business School (Premi a l’excelència en l’educació execuva 2013 atorgat nomésnomés als prefessors millor qualificats)

-Executiva Senior de Política Pública, Reputació i Assumptes Regulador amb una forta experiència a la UE i a nivell nacional en la regulació dels grups de pressió, promoció de polítiques públiques, la gestió dels Think tanks, campanyes de lideratge, comunicació corporativa i gestió de la repuntació, responsabilitat social empresarial, propietat intelectual, I+D i polítiques d’innovació, inversió directa extrangera, comerç exterior, el medi ambient i sostenibilitat i compromís amb les ONG.

- Té experiència i gran coneixement de l’àmbit de les TIC, indústria alimentària, consultoria sobre comunicació i assumptes públics per diversos sectors: TIC, energía, transport, bens de consum.

- Educació en les mes reconegudes universitats i escoles de negocis d’ Espanya: Programa Executiu de Direcció General del IESE Business School (PDG); llicenciatura en Dret i llicenciada en Economía per la universitat de Deusto. Postgrau en Afers Europeus HEC St. Louis, Brusel·les.

-->