Joana Sànchez

Joana SanchezJoana Sànchez (@ejoana) coordinarà la taulaDones emprenedores liderant la Transformació Digitalen el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. La taula estarà formada per dones que han dissenyat i posat en marxa un projecte tecnològic o de transformació digital.

Joana Sànchez és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i màster en Direcció de Màrqueting. Empresària, emprenedora i directiva d’empreses en l’economia digital compta amb més de 25 d’anys d’experiència en la direcció d’equips i ha desenvolupat funcions de CEO i presidenta executiva de diferents companyies de la indústria d’Internet. La seva experiència es situa en la definició d’estratègies digitals, creació de negoci, ecommerce, màrqueting digital, CEM/CRM, captació de clients, programes de fidelització, creació de marques, comunicació i reputació corporativa.

Només durant els últims 5 anys, ha fundat o invertit en companyies líders en els seus sectors com ara Incipy, Womenalia, Increnta, Incube, Ozongo o ClippingBook, entre altres. També destaca en la seva trajectòria la fundació d’Inesdi, una de les primeres Digital Business School. Joana Sánchez també lidera el projecte Ingroup, que es dedica a l’assessorament i mentoring d’startups i persones emprenedores.

Sànchez és, a més, coautora del “Diccionari LID de Màrqueting Directe i Interactiu” i vicepresidenta de l’Asociación Española de la Economía Digital. Podeu seguir-la a través dels blocs Mujeres consejeras i a Líders digitals al diari Expansión.

Post navigation

-->