Accenture Mentoring Lunch

Si ets una dona liderant una start-up, aquest és el teu esdeveniment!

accenture-mentoring-lunch-cat-1En el marc de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC (WomanLiderTIC), hem creat un espai per a fomentar i donar suport a l’emprenedoria de les dones: Accenture Mentoring Lunch. Es tracta d’un lunch especial, que se celebrarà el 17 de novembre, per tal que les dones que hagin iniciat projectes start-up tinguin l’oportunitat de ser assessorades per grans empresàries del sector TIC. Una ocasió única per establir contactes d’alt nivell, per compartir experiències, per rebre consells, per resoldre dubtes, i en definitiva, per fer comunitat entre dones empresàries.

Eres una dona líder? Tens en marxa una start-up? Aquest és el teu esdeveniment! Tú pots ser una de les quinze escollides pel jurat per a compartir taula amb empresàries de llarga experiència en el sector tecnològic! Inscriu-te i explica’ns el teu projecte a través d’aquest formulari. Tens fins al 7 de novembre, no perdis l’oportunitat de què Woman Lider TIC apadrini la teva startup i de ser una de les “Dones Start-Up WomanLiderTIC 2016”.

Si estàs entre les quinze dones escollides, tu i la teva start-up rebreu un suport especial per part de #WomanLiderTIC. Promocionarem el teu projecte i ens ocuparem de generar un espai de coneixement a la teva mesura. Podràs participar en l’Accenture Mentoring Lunch, un esdeveniment especial i exclusiu a la mesura de les quinze dones líders, et posarem en contacte amb dones líders del sector tecnològic, que exerciran de mentores, així com amb altres emprenedores com tu.

El pròxim 17 de Novembre pot ser un dia molt especial per a tu i el teu projecte. Presenta la teva candidatura al Accenture Mentoring Lunch i reserva en la teva agenda el dia 17 de novembre.

 

-->