Raquel G. Estruch

raquel GEstruchRaquel G. Estruch participa com a ponent de la taula Dones liderant projectes en xarxa.

Raquel G. Estruch (@R_Estruchparticiparà a la taula que té com a objecte conèixer i debatre sobre l’experiència de dones que lideren projectes amb ús intensiu de les xarxes per al seu èxit, principalment d’economia social o finalitat social .

Raquel G. Estruch és periodista i escriptora amb més de vint anys d’experiència en premsa, ràdio i televisió. També ha treballat en publicitat i en el sector editorial.

Des de nena sempre va voler ser escriptora. Aquesta va ser una de les principals raons que la van portar a dedicar-se al món de la comunicació, cosa que li ha estat de gran utilitat a l’hora de dedicar-se a l’escriptura. “Bésame mucho” és la seva primera novel·la romàntica / chicklit publicada per Edicions Tombooktu i està tenint una gran acollida entre els lectors .

La podreu a:
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/estruchraquel

-->