Reserva’t el 19 de Novembre per a les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

cropped-Banner_digital_TIC_2.jpgLes Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC volen ser la culminació de la dècada de treball en pro de l’ús de i la tecnologia com una gran oportunitat per a les dones tant en l’àmbit personal com social i professional.

En aquests deu anys la tecnologia i la societat han canviat a un ritme impressionant. I els projectes d’aquesta entitat s’han anat adequant a les necessitats socials que s’anaven detectant: alfabetització digital, generació de continguts digitals, posicionament personal, professional o com a entitat a la xarxa, recerca de feina o generació de networking. Amb projectes com “Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes”, el festival audiovisual Femitic, el projecte de recerca de feina “DexLabore” i “còctels & Blocs”, entre altres.

Aquestes jornades volen ser un mirall inspirador per a les dones que des de diferents àmbits de la tecnologia poden fer un pas més. Les ponents convidades són dones “èxit” en el món de la tecnologia. Les nostres ponents són dones d’èxit en la direcció, l’emprenedoria i en projectes socials, ELLES compartiran SEU CONEIXEMENT, nosaltres promourem el TALENT i la INNOVACIÓ.

Amb aquestes jornades, es vol aprofitar la setmana en què a Barcelona tindrà lloc la Smart City Expo, i la Ciutat estarà totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia, per donar un pas més enllà i visualitzar les oportunitats que genera específicament a les dones, donar a conèixer la visió i l’opinió i aprofitar per crear amb aquestes jornades,, un espai més social, on es reivindiqui el paper de les dones i se’ls animi a aprofitar aquestes oportunitats, superar les dificultats, ia crear de noves, com bé descriu l’eslògan de les jornades: COMPARTIM CONEIXEMENT, GENEREM INNOVACIÓ.

-->